Info ja ohjeet

Alle on koottu ohjeita myyjille

Myyjien pysäköinti ja saapuminen alueelle

P3-alueella (osoite Schaumanin puistotie 18) on perjantaina näytteilleasettajien ilmainen pysäköinti rakentamisen ajan. Tapahtumapäivinä veloitus (vuoden 2023 hinta) on 10 €/pv. Maksu suoritetaan pysäköinnin ohjaajille.

Markkina-alueen yhteydessä on myös pysäköintitalot Paviljonki 1 ja Paviljonki 2, jotka ovat lähinnä henkilöautoille. Matkakeskuksen pysäköintitalossa on tilaa myös matkailuautoille ja korkeille pakettiautoille. Lue lisää pysäköintitaloista.

HUOM! Uno Savolan kadun kautta on kulku vain Paviljonki 2 -pysäköintitaloon. Finlandia Marathon on perjantaina ja lauantaina Lutakonaukiolla, joten juoksijoiden turvallisuuden vuoksi autoliikenne aukiolla on kielletty.
Ulkoalueelle ja C-hallin huolto-ovelle ajetaan Piippukadun kautta (Rantaväylä-Satamakatu-Scahumanin puistotie-Blomstedtinkatu-Piippukatu). A.1-huolto-ovelle ajetaan näytteilleasettajien pysäköintialueen kautta, osoite Schaumanin puistotie 18.

Käytössä olevat huolto-ovet A.1 ja C.1

A1, jonne ajetaan Schaumanin puistotie 18 eli myyjien pysäköintialueen kautta. Huomaathan, että A-halliin ei voi ajaa sisälle. Kuorman purku tapahtuu huolto-ovella.
C1, jonne ajetaan reittiä Schaumanin puistotie – Blomstedtinkatu – Piippukatu – Fortunakuja – Lutakonaukio. Huom! Ajo Uno Savolan kadun kautta on kielletty, koska alueella on Finlandia Marathon.
Huolto-ovilla on kärryjä, joilla voi viedä tavaroita osastolle. C-halliin on mahdollista ajaa autolla, mutta huomioithan, että ajo halliin voi ruuhkautua ajoittain.

Tunnistekortti

Voit käydä infosta noutamassa esittelijäkortin saapuessasi. Kortti helpottaa kulunvalvontaa.

Rakenteet, kalusteet ja sähkö

Huomioithan, että myyntipaikan hintaan ei kuulu rakenteita, kalusteita tai sähköliittymiä. (Käsityökorttelissa on poikkeuksia). Mikäli tarvitset kalusteita tai rakenteita voit tuoda ne itse tai vuokrata esim Paviljongista. Sähköliittymät Minna Mennala, 050 469 4934, minna.mennala (ät) paviljonki.fi, rakenteet ja kalusteet Hanna Mursunen-Oikari, 0400416500, hanna.mursunen-oikari (ät) paviljonki.fi

Ilmoitus elintarvikkeiden myynnistä

Elintarvikealan toimijan on tiedotettava elintarvikkeen myynnistä ja muusta käsittelystä liikkuvassa elintarvikehuoneistossa niiden kuntien valvontaviranomaisille, joiden alueella toimintaa harjoitetaan. Tiedon on oltava viranomaisella viimeistään 4 arkipäivää ennen ilmoitetun toiminnan aloittamista. Kun toimija on tehnyt ilmoituksen valvontaviranomaiselle, hän voi harjoittaa ilmoituksen mukaista toimintaa myyntialueella. 
Ilmoita elintarvikkeiden myynnistä tällä lomakkeella.

Turvallisuustarkastus ja pelastusviranomaisten ohjeet 

Alueella tehdään turvallisuustarkastus paloviranomaisen toimesta. Siihen liittyen muistutamme alkusammutuskaluston välttämättömyydestä (vuoden sisällä tarkastettu sammutin sekä riittävän iso sammutuspeite), jos käsittelette myyntipaikallanne avotulta (nuotio, kaasu, savustus). 

Turvallisuusohje_myyjille_teltat_nestekaasu_2022 

Muistattehan, että teltat tarvitsevat tukevan kiinnityksen

Tukesin ohje telttojen turvallisuuteen

Ilmoita myyntipisteellänne olevien kaasupullojen määrä 2 vko ennen tapahtumaa niina.lampinen (ät) proagria.fi

Jätehuolto

Markkina-alueen siisteys on kaikkien vastuulla. Alueelle on varattu jätepuristin myyjien pysäköintialueen tuntumaan ja ruoanvalmistuksessa käytetyille rasvoille on keräystynnyri, jonne voitte tyhjentää rasvakanisterinne. Alueelle tuodaan näyttelypäiviksi biojäte- ja sekajäteastioita. Ravintoloita pyydämme suojaamaan ruuanvalmistuspaikan esim. messumatolla tai muulla vastaavalla. Oman tontin siivottomaksi jättäminen voi vaikuttaa tapahtumaan pääsyyn tulevina vuosina.

Vartiointi

Järjestäjä vastaa vartioinnista ja yleisestä järjestyksestä näyttelyalueella, mutta ei näytteilleasettajan tavaroiden, rakenteiden tms. mahdollisesta vioittumisesta tai katoamisesta. Ulkoalueella on myös yövartiointi perjantai-illasta sunnuntaiaamuun.

Markkinoidaan yhdessä

  • Lataa alta tapahtuman logo ja käytä sitä osallistumisesi markkinoinnissa. 
  • Tulossa myöhemmin: Lataa alta Olemme mukana -kuva ja vie someen, nettisivuille ym. kanaviin, jossa tavoitat asiakkaitasi. Valittavana on Facebook ja Instagram-postauskokoiset kuvat. 
  • Kun jaat Wemmiin ja tuotteisiisi liittyvää sisältöä Instagramissa, merkkaa @wemmimarkkinat. Jaamme Wemmin Instagramissa myyjiemme sisältöä ennen tapahtumaa ja tapahtumien aikana.
  • Käytä omassa somemarkkinoinnissasi tunnisteita #wemmimarkkinat #wemmi #paviljonki.