Wemmin ohjelma

Wemmi täyttää tänä vuonna 30 vuotta ja luvassa on juhlahumua! 

Katso alta, mitä mukavaa ohjelmaa Wemmissä on tänä vuonna.

Wemmi nettikuva2000x1500

Herkkukoriarvonta

Osallistu ihanan herkkukorin arvontaan! Herkkukorissa on Wemmin myyjien tuotteita.

Osallistu arvontaan sovelluksessa. Mikäli et omista älypuhelinta, paperisia arvontalomakkeita löydät Wemmin aikana Paviljongin aulasta. Arvontaan voit osallistua su 17.9. klo 14 saakka.

herkkukoriarvonta wemmi

Keijupoukaman ponit Wemmissä

Tänä vuonna Wemmiin iloa, ponin tuoksua ja ripauksen taikaa saapuvat tuomaan Keijupoukaman ponit Pirpana ja Taika-Töppis sekä Keijupoukaman ponitallin pääkeiju-Anni. Ponit ovat tavattavissa alueella omassa aitauksessaan.

Wemmin aikana Pirpanaa ja Taika-Töppistä on mahdollista päästä harjailemaan ja rapsuttelemaan tasatunnein. Lisäksi järjestämme esittelyalueellamme poniagilitynäytöksiä molempina päivinä klo 11.00, 13.00 ja 15.00

Löydät Keijupoukaman ponit ulkoa osastolta 415.

keijupoukaman ponit


Jytaksin levähdyspisteellä elävää musiikkia

Reetta Karhunen on jyväskyläläinen muusikko, joka tarjoaa viikonlopun tapahtumaan rentoja säveliä laulun ja akustisen kitaran kera. Reetta opiskelee parhaillaan musiikkipedagogiksi Jyväskylän ammattikorkeakoulussa ja keikkailee ahkerasti niin yksin kuin erilaisten bändikokoonpanojenkin kanssa.

Reetta esiintyy Jyväskylän Aluetaksin levähdyspisteellä lauantaina klo 12 ja 14 sekä sunnuntaina klo 12 ja 14. Levähdyspiste on ulkona osastolla 702.

reetta karhunen 2

SRL Keski-Suomen keppihevosrata

Suomen Ratsastajainliiton Keski-Suomen aluejaoston pisteellä on lapsille suunnattu kepparirata. Tule kuulemaan lisää, osallistumaan ja anna hevosharrastuksen temmata mukaansa! 

Löydät SRL Keski-Suomen ulkoa osastolta 103.

Finlandia Marathon 

Finlandia Marathonin lähtö ja maali sijaitsevat Wemmin välittömässä läheisyydessä, joten Wemmissä pääsee myös osaksi urheilujuhlaa. Käy kannustamassa juoksijat matkaan, lähdöt lauantaina marathon klo 12 ja puolimarathon klo 15.15. 

finlandia marathon 2023

Lue lisää